13 Mayıs 2010 Perşembe

Transfer Dedikoduları

Almanya ve Transfer Dedikoduları

* Schalke 04 ve Zdenek Grygera (29) arasında heran bir imza atılabilir.

İngiltere ve Transfer Dedikoduları
* Arsenal, Everton'da forma giyen 28 yaşındaki Arteta ile orta sahayı yedeklemeyi düşünüyor. Özellikle Cesc Fabregas (23) 'ın olası gidişine -Barcelona'ya tranferine- şimdiden hazırlık. Uzun süredir Cesc Fabregas ve Barcelona transfer dedikoduları kulaklarda büyük ihtimalle bu yaz gerçekleşir.

* Bolton, Real Madrid'in genç yıldızları ile ilgileniyor.  Marcos Alonso ve Rodrigo Moreno Real Madrid junior takımında forma giyiyor.

* Brezilyalı deneyimli sol bek oyuncusu Sylvinho (36) kulübü Manchester City ile -Haziran 2011 tarihine kadar geçerli olacak- kontrat yeniledi.

* West Bromwhich Albion, Sunderland'ın bek oyuncusu Phil Bardsley ile ilgileniyor.

* Chelsea, Portekizli defans oyuncusu Ricardo Carvalho ve sağ bek oyuncusu Paulo Ferreira'yı bu yaz sonunda ülke kulüplerinden FC Porto veya Benfica'ya pazarlamayı planlıyor. Defans oyuncuları arayanlara duyurulur. 

* Manchester United, Real Madrid'in Fransız oyuncusu Lassana "Lass" Diarra için 25 milyon Euroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

* Tottenham Hotspur, Bayern Münih'li yıldız oyuncu Bastian Schweinsteiger (25) 'i takıma kazandırmak istiyor zira seneye şampiyonlar liginde oynayacaklar. Kaliteli ve iddalı bir ekip ile şampiyonlar liginde yer almak istiyorlar.

İspanya ve Transfer Dedikoduları
* David Villa ve Barcelona!
* Cesc Fabregas ve Barcelona! Yaya Toure ve 40 milyon euro karşılığında Barcelona ile Arsenalin anlaştığı ve Fabregas'ın Barcelona ile 4 senelik kontrata imza attığı Transfer Dedikoduları arasındaki yerini alıyor.
* Sevilla, Liverpool'da forma giyen orta saha oyuncusu Yossi Benayoun (30) için girişimde bulunacak. Yaklaşık değeri 10 milyon euro olan oyuncu ile Tottenham da ilgileniyor.
* Deportivo Cali de forma giyen Kolombiyalı genç yetenek Luis Muriel (19) ile bir İspanyol bir de İtalyan kulübü ilgileniyor. Çoğu transfer haberinde yer almayı başaran Udinese ve İspanya'dan Villarreal. Bakalım genç forvet hangi ülkeyi seçecek. Bu tarz oyuncuların başarılı olmak için İspanya'yı tercih etmeleri gerektiğini düşünüyorum.



İtalya ve Transfer Dedikoduları
* TuttoJuve.com haberine göre Sapmdoria Juventusun Brezilyalı orta saha oyuncusu Diego (25) ile ilgileniyor. Daha önce Juventus ve Diego ayrılığının vakti geliyor haberi ile en güçlü adayın Werder Bremen olacağından bahsetmiştim.

* Juventus, Real Madrid'in Feyenoord'a 14 milyon ödeyerek aldığı Hollandalı sol bek oyuncusu Royston Drenthe 'yi 7 milyona -ve belkide daha azına- transfer edebilecekleri Tuttosport tarafından bildirildi. Amma yaptın Tuttosport ha!

* Juventus Juventus! Transfer haber şampiyonu! CSKA'da forma giyen Krasic ve Napoli oyuncusu Maggio u da alacak. 50 kişilik takım oldu daha lig bitmeden.

* Inter ve Roma şampiyonluk mücadelesinden sonra şimdide transfer piyasasında karşı karşıya. Tabi İnter on basar o ayrı. Roma nın finansal durumu malum. Roma, İnter'li oyuncu Nicolas Burdisso'yu transfer etmek istiyor ama para yok! Onlarda çareyi Matteo Brighi 'yi takasta kullanmayı planlıyorlar.

* Juventus başarısızlıkların takımı değildir. Aksine İtalya'nın en başarılı takımıdır -özellikle benim gözümde- Ligden düşürüldüklerinden beridir bir toparlanma sürecindeler ve bu sene öncelikle transfer haberlerinde birinci oldular bile. Sahada da bekleriz.

* Lazio, Atletico Paranaense oyuncusu Brezilyalı sol bek Marcio Azevedo için 2 milyon euroyu gözden çıkardı. 23 yaşındaki oyuncuyu Aleksander Kolarov 'un yerine düşünüyorlar.

* Livorno orta saha oyuncusu Nico Pulzetti (26) ile Chievo ve Lecce ilgileniyor.

* Buffon hakkında farklı haberler çıkmıştı. Biliyorsunuz. BKZ: Gianluigi Buffon İngiltere Yolunda. Çoğu haber gelecek sezon İngiltere de oynayacağı hakkındaydı. Juventus'ta bunu bildiğinden dolayı yerine bir kaleci arayısında, Gianluigi Buffon Giderse Diye Fiorentina'nın Fransız kalecisi Sebastien Frey'i de listelerine aldılar. Tabi ki tek seçenek değil daha bir çok kaleci var listelerinde. Ayrıca Arsenal'in en kısa sürede Juventus'a ciddi bir teklif yapacağı söylentileri de var. Bu yaz böyle geçer gider.

* Roma'nın Arjantinli golcü Boselli için bir planı var.  Boselli'nin bonservisini iki kulüp elinde bulunduruyor;  Boca Juniors ve Estudiantes

* Genoa, parasal konularda anlaşabilirlerse Fiorentina'lı italyan golcü Alberto Gilardino'yu almak istiyor da parası yeter mi? en kötü 20 milyon Euro.


Portekiz ve Transfer Dedikoduları

* Benfica'lı defans oyuncusu Brezilyalı Luisao (29) ile 4 farklı kulüp ilgileniyor. Kulüpler; Juventus (ilk seçimleri Philippe Mexes olur), Atletico Madrid, Zenit and Fiorentina.

Fransa ve Transfer Dedikoduları
* O.L.,  FC Porto da forma giyen 28 yaşındaki defans oyuncusu defender Bruno Alves için portekiz kulübüne teklifte bulunmaya hazırlanıyor. Daha önce 22 milyon euro yu reddeden FC Porto Şampiyonlar Ligindeki başarısızlığın ardından bu kez 20 milyon euro'ya -belki daha aza- bile oyuncuyu satabilir.Arda, Topal ve Servet transferlerini reddeden ve şimdi daha düşük tekliflere avuç açan Galatasaray'a benzer bir durum.

* O.L.,  Bordeaux oyuncusu Yoann Gourcuff (23)'u 25 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transferi gerçekleştirmek istiyor.

* Transfer dedikodusundan öte kesinlik kazanan bir transfer haberi Saint-Etienne, Lorient ile sözleşmesi sona eren defans oyuncusu Sylvain Marchal (30) ile 3 yıllık bir anlaşma imzaladı.

Belçika ve Transfer Dedikoduları
* Zulte-Waregem takımında forma giyen 25 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Franck Berrier Standard Liege ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Yunanistan ve Transfer Dedikoduları
* Tümer Metin'in de forma giydiği Yunan ekibi Larissa Sırp orta saha oyuncusu Nenad Kovacevic (29) i transfer etmek istiyor. Sezon sonu serbest kalacak olan orta saha oyuncusu Nenad ın önünde bonservis engeli yok. Bu transfer dedikodularını güçlendiriyor.

* Atromitos, Sheffield United formasını giyen Senegalli orta saha oyuncu Henri Camara (33) ile Haziran 2011'e kadar geçerli olacak bir kontrat imzaladı.Bonservis ücreti ödenmedi.

Türkiye ve Transfer Dedikoduları
* Valencia have agreed terms with Galatasaray for the signing of Turkish spider Mehmet Topal (24). The official announcement is expected soon.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder