7 Mayıs 2010 Cuma

Gianluigi Buffon İngiltere Yolunda

Gianluigi Buffon Giderse Diye isimli yazıda La Gazzetta dello sport, Gianluigi Buffon Juventus'tan ayrılırsa yerine Cagliari'de forma giyen Federico Marchetti (27) 'nin getirileceği haberini yazmıştım.

Şimdi de ciddi ciddi Gianluigi Buffon ingiltere yolunda Tuttosport'un haberine göre, Juventus'un deneyimli kaleci için ciddi bir teklif almamasına karşın, Premier Lig'den Manchester United, Chelsea, Arsenal ve Manchester City gibi taliplerinin olduğunu bildiği için -dört gözle- beklemede olduğu bildiriliyor. United Vidic, Chelsea Ivanovi gibi isimleri elden çıkartmak istiyor. Juventus'un buna pek sıcak yaklaşacağını sanmam zira, Manchester City yaklaşık 25 milyon euroyu gözden çıkartmış durumda. Bu bonservis bedeli Juventus'un pekte hayır diyebileceği bir rakam değil. Buffon'un da gitme isteği bariz. İşi en zor olan takım ise Arsenal! Zira Arsenal, takımlarının Fabregas, Van Persie ve Sagna gibi oyuncuları kaybetme riski ile karşı karşıya kalacağını düşünerek -güçten düşmemek adına- hem Buffon hem de Felipe Melo'yu transfer etmek istiyorlar.

Chealse ve M.United'ın çok ısrarcı olacaklarını sanmıyorum ancak ciddi şekilde Arsenal ve M.City nin alıcı oalcakları neredeyse kesin. Bu kapışmada da Arsenal'in pek şansı yok, çünkü M.City de para ç-b-ok!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder