5 Mayıs 2010 Çarşamba

Guillermo Burdisso Gelecek Sezon İtalya'da

Guillermo Burdisso'nun ajansından Ulisse Savini ISP'ye yaptığı açıklamada; "Several Serie A clubs are interested in Burdisso since January and he is ready for a transfer in the summer. His move to Italy is very probable".

"Bir çok İtalyan kulübü ocak ayından beri Guillermo Burdisso ile ilgileniyor ve Guillermo bu yaz transfer olmak için hazır. İtalya'ya transferi çok büyük olasılık" demiş.

Guillermo Burdisso şuan için AS Roma, Catania, Chievo, Lazio ve Parma tarafından izleniyor. Kardeşi Nicolas Burdisso şuan Roma'da kiralık olarak forma giyiyor. Haziran ayında kiralık kontratı bitiyor. İnter Milan bonservisine sahip olan kulüp. Nicolas'ta abisi gibi defansif bir oyuncu sağ bek ve defans göbeğinde oynayabiliyor.

Rosario Central oyuncusu Guillermo Burdisso, 2006 yılında El Porvenir'de oynadı. 2008 yazında River Plate'e transfer oldu. Ve şuan takımının formasını terletiyor. İlk golünü 27 Şubat 2009 tarihinde Banfield'a karşı ilk profesyonel maçında attı.

26 Ocak 2010 tarihinde Kosta Rica karşısında ilk kez milli takım formasını giydi ve 3-2 biten maçta takımının 2. golüne imza attı.

İlk maçlarında gol atan Guillermo Burdisso Gelecek Sezon İtalya'da...


Banfield vs Rosario Central (3-1) Clausura 2009 Fecha 4 ve Guillermo Burdisso'nun ilk golü;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder