19 Mayıs 2010 Çarşamba

David Luiz Moreira Marinho - David Luiz

2007 senesinde Vitoria'dan Benfica'ya transfer olan David Luiz Moreira Marinho, geleceğin en önemli savunma oyuncuları arasında gösteriliyor.


David Luiz Moreira Marinho - David Luiz

David Luiz Moreira Marinho, 22 Nisan 1987 tarhinde Sao Paulo'da doğan Brezilyalı defans oyuncusu David Luiz ismi ile biliniyor. David Luiz fiziksel olarak komple bir defans oyuncusu özelliklerine sahip ve ayrıca da teknik olarak da bir defans oyuncusuna göre oldukça yetenekli. Stoper olarak görev yapan David Luiz, ayrıca defansif orta saha ve sol bek olarakta -nadiren de olsa- görev yapan / yapabilecek bir oyuncudur. Özellikle 2009 yılında Jorge Ribeiro'nun yokluğunda sol bek olarak forma giymiştir.

David Luiz, 31 Ocak 2007 tarihinde Vitória takımından Sport Lisboa e Benfica (Benfica) takımına kiralandı. Şuan, Portsmouth forması giyen Ricardo Rocha'nın 2007 yılında Tottenham Hotspur'a transfer olması ile O'nun yerine David Luiz transfer edilmişti. Sezon sonunda yeteneklerini takımda sergileyebilecek ışığı vermesi ve takıma olan uyumu düşünülerek kiralık olarak geldiği Benfica ile 5 yıllık bir kontrata imza attı.

Transfer Haberleri

Şuan 23 yaşında olan David Luiz Moreira Marinho - David Luiz için şubat ayında Bayern Munih'in devreye girdiği hakkında transfer dedikoduları çıkmıştı. [Diario de Noticias haberi]

Şimdi de Manchester City Brezilyalı oyuncu için devreye girdiği haberleri dolaşıyor. Transferin gerçekleşmesi için ön görülen bonservis ücreti: 21,5 m. pound

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder