5 Mayıs 2010 Çarşamba

Leo Franco sana güle güle

Leo Franco Sana güle güle...

Aykut ve Galatasaray performansı hakkında yazının hemen ardından A.Polat Franco'yu göndereceklerini açıkladı. Açıklmaya gerek yoktu zira cümle alem biliyordu da önemli olan hangi şartlarda gittiğidir. Verdiyseniz milyoncukları gider tabi, zaten de hakkı olan da budur. Ama bu başka bir doğruya çıkar Yönetimin yanlış transfer politikası güttüğüne! (bkz:Gütme)

Aykut ile yola devam edilirse bence devre arası bir oyuncu alırız kaleye, yok yabancı gelirse de Santic, Franco örneklerinden farklı bir beklenti de olabileceğimiz üst sınıf bir kaleci gelmeyecektir. Gelmeyecekse o zaman ver kaleyi Nezihi'ye herkes rahatlasın! Bakalım, bu olası kaleci krizi patlamadan önce nasıl bir tedbir alacaklar?

Leo Franco Sana güle güle... Oysaki Rijkaard'ta yok oyun kuryor falan diyordu hakkında ne oldu sahi o konu? Yoksa yalan mıydı? ya da Rijkaard'ın da mı aklı çelindi? Neyse Leo Franco tamamdır senin iş iyi tatiller,... Leo Franco Sana güle güle...

* Bir de, "neden biz iyi ayrılamıyoruz yabancı oyunculardan?" "...ooo pardon Türk oyuncularla çok iyi ayrılıyoruz ya onlar eksik kaldı dimi?" benim hatam kusura bakmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder