18 Mayıs 2010 Salı

Şampiyon Fenerbahçe Geyikleri 2010 vol.5

Yazı dizisine ilginç geyikler olursa diye son ek; Şampiyon Fenerbahçe Geyikleri 2010 vol.5


* Guinness açıklama : Biz hiç aynı anda g.t olan 55.000 kişi görmemiştik. :) bu rekor tüm Fenevbahçe taraftarına armağan olsun...

* Bu aralar daha doğrusu 2 gündür Spor programlarını izlerken gülmekten kırılıp geçiyorum şu FB'nin 2-3 dakkalık sevincine. Ama sadece ben değil yorumcular da gülüyolar bıyık altından da olsa..:)

* şampiyon olduğunu sanıp sevinmece - bobiler

* Konuyla İlgili YILDIRIM açıklama geldi : Biz Barcelona'nın Şampiyonluğuna Seviniyorduk

* Pendikspor'u yenince sevinen bir amatör takım..
   Fenerbahçe'yi yenince sevinen bir Pendikspor..
   GALATASARAY'ı yenince sevinen bir Fenerbahçe...
   "Büyük takımlar kazandıkları kupaları, küçük takımlar yendikleri büyük takımları konuşur"
Michel Platini UEFA Başkanı

En azından bunu erken fark ettik...

* Türkiye Profesyonel 1. Futbol Ligi' nde Fenerbahçe' nin şampiyonluk sayısı : 17
Türkiye Profesyonel 1. Futbol Ligi' nde Fenerbahçe' nin şampiyonluk kutlama sayısı : 19

* Her yıl 16 Mayıs'ta 1dk Fener'in şampiyonluğunu
kutlayalım :-)

Kupa Almaz dersem kesin gülerler...
* Cristian, "Maç sonunda şampiyonduk. Omuzlardaydık. Bir anda şampiyon olmadığımızı anladık. Kimse şampiyon olmadığımıza inanmak istemiyordu. Soyunma odasına gittik. Herkes şaşkın birbirine bakıyordu. Kimseden ses çıkmadı.

Başkan geldi. En çok o üzülmüştü. Konuşurken elleri titriyordu. Kalp krizi geçirecek diye korktum. Bir şeyler söyledi ama ben anlamadım. Tüm futbolcuların başı yere eğildi. Sanırım kulübümde büyük yenilikler olacak" dedi.

Arkası buradan devam eder...

Şampiyon Fenerbahçe Geyikleri 2010 ile biraz geyik biraz espiri biraz da Aziz Yıldırımın yarattığı nefret imparatorluğunun acizliğinin toplum tarafından böylesine sevinçle karşılanmasına destek babında paylaşıma başladım. Yazı bir diziye dönüştü. Ardından, Şampiyon Fenerbahçe Geyikleri 2010 vol.2, Şampiyon Fenerbahçe Geyikleri 2010 vol.3 ve Şampiyon Fenerbahçe Geyikleri 2010 vol.4 gibi birbirine benzer geyikleri sıraladım.

Futbol enteresan bir oyun kanıtları çok fazla. Takım taraftarı olmanın en büyük hüznüde mağlubiyetler ya da beklenen başarıların altında kalmak ancak bu farklı bir rezalet. Biraz da felaket! Tabi ders almak ve geleceği organize etme şansı da var Fenerbahçenin bakalım ne olacak, göreceğiz. Ama bu travmayı atlatmak kolay değil.

Resim: çoğu Bobiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder