18 Mayıs 2010 Salı

Barcelona Rüyası : Cesc Fabregas - David Villa

Barcelona close in on Cesc Fabregas and David Villa
Barcelona Rüyası : Cesc Fabregas - David Villa

Cesc Fabregas - David Villa 'nın şuanki Barcelona kadrosuna eklenmesi rüya gibi bir durum. Barcelona Rüyası. David Villa'nın transfer olma ihtimali daha yüksek... Arsenal Fabregas 'tan  biraz daha faydalanmak isteyecektir ama reddemiyecekleri bir teklif gelirse, çokta direnç gösterebileceklerini düşünmüyorum.


Transferi destekleyici haber;

Spordan sorumlu asbaşkan Rafael Yuste, Ona FM'e yaptığı açıklamalarda Arsenal'in Fabregas için fiyat biçmesini beklediklerini belirterek, "Villa transferi için görüşmelerimiz sürüyor. Arsenal kulübü, Cesc için henüz bir rakam belirlemedi. Onlardan haber bekliyoruz. Her ikisinin de bizde oynamak istemesi çok güzel" şeklinde konuştu.

Önümüzdeki sezon için önemli isimlerle anlaşacaklarını ifade eden ancak şu an isim vermekten kaçındıklarını ifade eden genel direktör Joan Oliver ise, "Puzzle gibi kadromuz var. Belki hiçbir oyuncu tek başına çok bir şey ifade etmiyor ama hepsi bir araya gelince durdurulamıyorlar. Dürüst olmak gerekirse önümüzdeki sezon öncesinde üç bölgeye transfer yapacağız. Bu arada Fabregas ve Villa iki yıldız ismin bize gelmek istemesi gurur verici. Tabii bu transferler için henüz net bir durum söz konusu değil" dedi.

Daha önce, Faberegas ile ilgili çıkan başka bir transfer haberinde şöyleydi ;

* Cesc Fabregas ve Barcelona! Yaya Toure ve 40 milyon euro karşılığında Barcelona ile Arsenalin anlaştığı ve Fabregas'ın Barcelona ile 4 senelik kontrata imza attığı Transfer Dedikoduları arasındaki yerini alıyor.

Ülkelere Göre Transfer Dedikoduları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder