15 Aralık 2009 Salı

İngiltere hafta sonu - Kişisel Notlar 12-13 Dec 09


İngiltere'de birbirinden ilginç sonuçların olduğu bir hafta sonunu geride bıraktık. 3 - 3 'lük beraberlikle sonuçlanan Chelsea Everton maçı, 2 - 2 biten Stoke - Wigan maçı, Aston Villa'nın Man United karşısında 26 yıl aradan sonra 1 - 0 'lık skor ile deplasmanda galip ayrılması, iki devin karşılaştığı Liverpool ve Arsenal mücadelesi ve bunların yanında birde 3 - 3 biten Bolton Man City maçı.

Gerçekten futbolseverler için çılgınca bir hafta sonu. Klasnic'in 2 gol atmasına özellikle sevindim. Geçirdiği rahatsızlık dolayısı ile ezilenden, mazlumdan yanındayım. Aynı Tuncay Şanlı'nın Stoke forması ile ilk golüne sevindiğim gibi. Bu tarz yabancı liglerde oynayan oyuncuların kim olduğuna bakılmadan, daha önceki oynadığı takımlara ve orada göstermiş olduğı performansa yada profesyonelliğe takılmadan desteklenmesinden yanayım. Destekleyelimde ne olacak derseniz de sadece oyuncuya "Kalma, gel" baskısından ziyade "gelme, kal" baskısının oluşmasına vesile olma ihtimalidir sebebp.

Bir sürü güzelliğe karşın bu hafta sonuna dair Bolton'un 2. golu ve Tevez'in müthiş formu aklımdan çıkmayacak. Bence Premier League'de haftanın futbolcusu Tevez'dir. Ayrıca unutmadan birde Maynor Figueroa'nın orta sahadan attığı bir gol var ki akıllara zarar. Zeki ve yetenekli oyuncu bir başka oluyor.

Bolton Wanderers 3 3 Manchester City Maçının Golleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder